top of page

Indien militaire muziek uw passie is...

 

Indien u verkiest:

  • om informatie betreffende haar geschiedenis en opnames te delen, …

  • om onze publicaties: “Parade” (in het Frans en/of Nederlands) en “Band International” (in het Engels), … te ontvangen

  • om deel te nemen aan tattoos, bezoeken van militaire muziekkapellen, vergaderingen, in België en in het buitenland,…

Aarzel dan niet om lid te worden van IMMS Belgium, een officiële afdeling van de International Military Music Society (IMMS).

 

Presentatie

 

De International Military Music Society (Internationale Militaire Muziekvereniging) is ontstaan in 1977. Onder haar leden vinden we muzikanten, dirigenten, componisten en arrangeurs, militairen, taptoe- en festivalorganisaties, muziek- en CD distributeurs, historici en liefhebbers van militaire muziek.

 

De vereniging is geadministreerd door een internationaal comité. De vereniging geeft een Engelstalig tijdschrift, "Band International", het officiële communicatiekanaal. Het tijdschrift verschijnt gewoonlijk drie keer per jaar en wordt aan alle leden wereldwijd bezorgd.

 

IMMS bestaat in België sinds 1981. In 1985 telde ons land al 25 leden en kreeg de Belgische afdeling officiële branch status. Sindsdien spreekt men van Belgische afdeling. In 2006 werd de nieuwsbrief, die tot dan door de Belgische afdeling werd uitgegeven, door het volwaardige magazine "Parade" vervangen. Ten gevolge van de stijgende verzendingskosten en om de ledenbijdrage enigszins te beperken, worden slechts twee gedrukte nummers per post verzonden en een derde nummer per email. Sinds enkele jaren; heeft IMMS Belgium ook leden uit het Groothertogdom Luxemburg.

Lid worden

Lidmaatschap tot IMMS Belgium is open aan alle leden, woonachtig in België of in het Groothertogdom Luxemburg na betaling de jaarlijkse bijdrage. Deze bijdrage dient om de kosten zoals het drukwerk en de verzending van de magazines “Band International” (gedrukt en verzonden vanuit het buitenland) en “Parade” (gedrukt en verzonden in België). De informatie in verband met lidmaatschap van onze vereniging vindt u in onze folder die u via onderstaande link kunt downloaden. Indien u in een ander land woont, nodigen we u uit om de internet site van de afdeling van uw land of de internationale site, die u kunt vinden op onze pagina “links” te raadplegen.

Klik hier om onze folder te bekijken.

 

Contact

 

IMMS Belgium

C/O Kris Schauvliege

J. Bordetlaan 68 - B 46

B - 1140 BRUSSEL (EVERE)

kris.schauvliege@yahoo.fr

CoverFlyerNL.jpg
bottom of page